Piger og drenge (3-6 år)


Hej alle friske piger og drenge fra 3-6 år

Så skal vi i gang med en ny og sjov sæson med masser af spring, leg og god musik. Vi skal slå koldbøtter, trille, hoppe på trampolin, lege med faldskærm og få sved på panden. Vi glæder os til at se alle friske piger og drenge.


Tidspunkt: Mandag 16.30 - 17.30

Sted: Privatskolen

Pris

kr.500

Tilmeld

Spilop-pigerne (4-6 år)


Hej alle søde, seje og friske piger.

Har I lyst til at lave gymnastik sammen med os,- så er vi klar :) Vi skal hoppe, løbe, lege i redskaber og slå koldbøtter og bruge hele kroppen, når vi laver gymnastik til en masse go' musik. Vi vil også lave små danseserier. Håber meget, at I har lyst til at være med,- vi får det med garanti rigtig sjovt. Vi ses.


Tidspunkt: Mandag 16.30 - 17.30

Sted: Abildgårdskolens gymnastiksal

Pris

kr.500

Tilmeld

Far, mor og barn/bedsteforældre (Onsdag)


Holdet er for dig, der vil være aktiv og have det sjovt sammen med dit barn eller barnebarn.

Jeg lægger vægt på, at alle synes det er sjovt og hvor vi hver især udvikler sig en lille smule hver gang. Jeg forventer, at både børn og forældre er aktive. Vi arbejder med gymnastik og leg i rundkreds, sange og glad musik. Vi tømmer redskabsrummet for store og små redskaber og undersøger på vores “egen” måde, hvad de kan bruges til. Vi kunne også finde på at lave gymnastik i det fri – hvis vejret altså tillader det.

Mette glæder sig til at se jer.


Tidspunkt: Onsdag 16.30 - 17.30

Sted: Privatskolen

Pris

kr.600

  • Ekstra barn/voksen

    150,- kr.

Tilmeld

Begynder/spring/leg - Piger (5-7 år)


Hej alle friske piger, så er vi klar igen til en sjov sæson. Vi skal øve os i at blive rigtig gode til at slå koldbøtter, stå på hænder – øve vejrmøller –springe på trampolin. Vi vil også lave nogle små danse/ rytme serier – lege med bolde – faldskærm og ikke mindst høre noget rigtig god musik, så vi kan få masser af sved på panden. Lotte og Hanne er klar, og håber også i er. Tag veninden i hånden og kom frisk.


Tidspunkt: Tirsdag: 16.30 - 17.30

Sted: Abilgårdskolen gymnastiksal

Pris

kr.500

Tilmeld

Mave-Balle-Lår (MBL)


M.B.L. Er for alle unge som gamle / m/k. Vi vil især fokusere på at arbejde med maven, baller og lår. Vi arbejder med forskellige redskaber som elastik og håndvægte – bodybare.

Vi vil også fokusere på noget konditions træning.

Pia er klar håber også du er kom frisk der er plads til alle.


Tidspunkt: Onsdag 17.00 - 18.15

Sted: Frederikshavn Gymnasiums Minihal

Pris

kr.600

  • Pensionister

    475,- kr.

Tilmeld

Motionsmænd


Et hold hvor jeg kan love dig, at du får arbejdet hele kroppen grundigt igennem. Vi arbejder med forskellige redskaber, så som håndvægte og elastikker. Der vil også blive lagt vægt på at forbedre konditionen, og der kommer ingen svære aerobicserier eller anden form for dans med på dette hold. Mænd i alle aldre kan være med, og jeg lover en time med sved på panden og smil på læberne.


Tidspunkt: Mandag 17.00 - 18.00

Sted: Frederikshavn Gymnasiums Minihal

Pris

kr.600

  • Pensionister

    475,- kr.

Tilmeld

Spring-piger (let øvede fra 6 år)


Er du er frisk pige på 6 år eller derover, som har stiftet bekendtskab til springgymnastik før? så kom og vær med. Du kan forvente sjove og spændende træningstimer med plads til dig, som gerne vil gå på et springhold med leg og sjov, men samtidig seriøse springøvelser!
For at gå på let øvet spring, skal man have kendskab til håndstand, vejrmøller og araber. Vi er også klar til dig, der allerede kan en hel masse spring, og som ønsker, at blive udfordret. Vi skal lærer, at lave nye spring såsom, saltoer og kraftspring, derudover vil vi lægge vægt på, at stå på hænder og træne vores muskler, smidighed og meget andet. Vi er to instruktører, som altid har smil på læben, og vi vil gøre vores for, at I får en mega fed oplevelse af, at være på vores hold.

Vi glæder os meget til at møde jer.


Tidspunkt: Tirsdag 17.30 - 18.30

Sted: Abildgård skolen

Pris

kr.500

Tilmeld
Gerda
Vinoble
Advokatfirmaet Lisbeth Pahl & Thorbjørn Aaberg
Skibsservice
Timmz
JN Computer
Nybolig
Arbejdernes Landsbank
Sportmaster
Advokat Ole Kildeby