Piger og drenge (3-6 år)


Hej alle friske piger og drenge fra 3-6 år

Så skal vi i gang med en ny og sjov sæson med masser af spring, leg og god musik. Vi skal slå koldbøtter, trille, hoppe på trampolin, lege med faldskærm og få sved på panden. Vi glæder os til at se alle friske piger og drenge.


Tidspunkt: Mandag 16.45 - 17.45

Sted: Privatskolen

Pris

kr.525

Tilmeld

Spilop-pigerne (4-6 år)


Hej alle søde, seje og friske piger.

Har I lyst til at lave gymnastik sammen med os,- så er vi klar :) Vi skal hoppe, løbe, lege i redskaber og slå koldbøtter og bruge hele kroppen, når vi laver gymnastik til en masse go' musik. Vi vil også lave små danseserier. Håber meget, at I har lyst til at være med,- vi får det med garanti rigtig sjovt. Vi ses.


Tidspunkt: Mandag 16.30 - 17.30

Sted: Abildgårdskolens gymnastiksal

Pris

kr.525

Tilmeld

Far, mor og barn/bedsteforældre


Holdet er for dig, der vil være aktiv og have det sjovt sammen med dit barn eller barnebarn.

Jeg lægger vægt på, at alle synes det er sjovt og hvor vi hver især udvikler sig en lille smule hver gang. Jeg forventer, at både børn og forældre er aktive. Vi arbejder med gymnastik og leg i rundkreds, sange og glad musik. Vi tømmer redskabsrummet for store og små redskaber og undersøger på vores “egen” måde, hvad de kan bruges til. Vi kunne også finde på at lave gymnastik i det fri – hvis vejret altså tillader det.

Mette glæder sig til at se jer.


Tidspunkt: Onsdag 16.30 - 17.30

Sted: Privatskolen

Pris

kr.650

  • Ekstra barn/voksen

    150,- kr.

Tilmeld

begynderspring / leg piger 4-6 år


Holdet er for alle glade piger, der har lyst til at havde det super sjovt, få kendskab til springgymnastik og møde en masse nye veninder. Vi vil på holdet øve kolbøtter – slå vejrmøller- stå på hænder - springe i trampolin – lege med faldskærm, imens vi hører en masse god musik. Tag veninderne i hånden og mød op, vi glæder os rigtig meget til at se dig.


Tidspunkt: Tirsdag: 16.30 - 17.30

Sted: Abilgårdskolen gymnastiksal

Pris

kr.525

Tilmeld

Mave-Balle-Lår (MBL)


M.B.L. Er for alle unge som gamle / m/k. Vi vil især fokusere på at arbejde med maven, baller og lår. Vi arbejder med forskellige redskaber som elastik og håndvægte – bodybare.

Vi vil også fokusere på noget konditions træning.

Pia er klar håber også du er kom frisk der er plads til alle.


Tidspunkt: Onsdag 16.45 - 18.00

Sted: Frederikshavn Gymnasiums Minihal

Pris

kr.600

  • Pensionister

    475,- kr.

Tilmeld

Motionsmænd


Et hold hvor jeg kan love dig, at du får arbejdet hele kroppen grundigt igennem. Vi arbejder med forskellige redskaber, så som håndvægte og elastikker. Der vil også blive lagt vægt på at forbedre konditionen, og der kommer ingen svære aerobicserier eller anden form for dans med på dette hold. Mænd i alle aldre kan være med, og jeg lover en time med sved på panden og smil på læberne.


Tidspunkt: Mandag 16.45 - 17.45

Sted: Frederikshavn Gymnasiums Minihal

Pris

kr.600

  • Pensionister

    475,- kr.

Tilmeld

Begynder spring / let øvede piger fra 6 – 8 år


Hej alle friske piger, så er vi klar til en sjov sæson. Vi skal øve os i af blive rigtig gode til at slå koldbøtter, stå på hænder – øve vejrmøller – springe trampolin. Hvis du er let øvede og allerede kan slå vejrmølle – springe i trampolin vil vi arbejde vider med nogle svære spring som udfordre netop dit niveau. Vi er klar håber også du er.


Tidspunkt: Tirsdag 17.30 - 18.30

Sted: Abildgård skolen

Pris

kr.525

Tilmeld